Filtrirati ili ne filtrirati Djevičansko maslinovo ulje ?

NOVI ZNANSTVENI RAD objavljen U CIJENJENOM SVJETSKOM ČASOPISU iz područja biotehničkih znanosti - FOOD CHEMISTRY


LOGO FCJS ponosom objavljujemo vijest da su znanstvenice Instituta za poljoprivredu i turizam, dr. sc. Karolina Brkić Bubola i dr. sc. Barbara Sladonja u suradnji s dr. sc. Oliverom Koprivnjak, znanstvenicom Medicinskog fakulteta u Rijeci, objavile rad Influence of filtration on volatile compounds and sensory profile of virgin olive oils“ (prijevod: Utjecaj filtracije na profil hlapivih tvari i senzorskih svojstava djevičanskih maslinovih ulja“) u jednom od najcjenjenijih i najutjecajnijih časopisa iz područja biotehničkih znanosti - Food Chemistry. Ovaj znanstveni časopis objavljuje originalne znanstvene članke na području kemije i biokemije hrane i sirovina. Prema Izvještaju o citiranosti časopisa za 2010.g. (Thomson Reuters Journal Citation Reports), Food Chemistry je časopis s vodećom citiranosti u svjetskoj znanosti na području biotehničkih znanosti (ISI faktor odjeka: 3,458; a petogodišnji ISI faktor odjeka: 3,922).

Potkategorije