Institut za poljoprivredu i turizam i Upravni odjel za turizam Istarske županije pozivaju Vas na radionicu koja se organizira u okviru izrade studije  „Održivi turizam u Istarskoj županiji - analiza stanja i percepcija dionika“

Poziv je namijenjen sudionicima u istraživanju, predstavnicima gradova, općina, turističkih zajednica i turističkih tvrtki. Na radionici će se prezentirati rezultati istraživanja te će sudionici  imati priliku komentirati navedeno i sugerirati dodatne prijedloge za izradu studije. 

Radionica će se održati u Udruženju obrtnika, u Poreču, u utorak, 15. rujna 2020. godine, Partizanska 5a, Poreč, 1.kat, s početkom u 10:00 sati.

Napominjemo da ćemo zbog pandemije COVID-19 imati osigurane uvjete za sigurnu provedbu radionice. Molimo sudionike da si sami osiguraju zaštitne maske, a dezinfekcijska sredstva i siguran minimalni razmak od 1,5 m između dionika osigurat će organizatori radionice. 

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak putem sljedećeg mail-a: tina@iptpo.hr, najkasnije do petka, 11. rujna 2020. godine.

Za eventualne dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju i na broju telefona 052/408-308.

Očekivano trajanje radionice je jedan sat i 30 minuta.