genp2022logo s tekstomU ime organizatora Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i u ime predsjednika Organizacijskog i Znanstvenog Odbora prof.dr.sc. Mladena Brnčića, sa zadovoljstvom Vas pozivamo na međunarodni kongres GENP 2022 - Green Extraction of Natural Products - koji će biti održan u Poreču 27. i 28. listopada 2022.

Kroz glavne teme kongres će predstaviti:

- nove znanstvene spoznaje vezane uz valorizaciju poljoprivredno-prehrambenog otpada, bioprocesne resurse i inovativne tehnologije
- primjenu načela zelene kemije i energetske učinkovitosti u prehrambenom i farmaceutskom sektoru

Pozivamo sve zainteresirane na sudjelovanje na kongresu i slanje sažetaka putem mrežne stranice KONGRESA ili putem elektronske pošte: genp2022croatia@gmail.com

POSTER kongresa

Prva najava kongresa

Baner - GENP2022

Dodatne informacije za sudionike:

Svi sudionici kongresa imaju mogućnost  objave radova u Zborniku radova GENP2022 dostupnom nakon kongresa u elektroničkoj verziji s ISBN brojem.

Nadalje, sudionicima  kongresa GENP2022, omogućena je i potencijalna objava rada u specijalnom izdanju časopisa Applied Food Research (Elsevier). Iako je časopis Open Access objava će u ovom specijalnom izdanju biti moguća bez naknade.

Također, svi sudionici  imat će mogućnost potencijalne objave rada u specijalnom izdanju časopisa Antioxidants - MDPI (IF=7,675, Q1) “Green Extraction of Natural Products (GENP 2022), s osiguranim popustom od 30%. Dodatne informacije pronađite na poveznici u tekstu.

I za kraj organizatori GENP2022 omogućiti će Vam i priliku da upoznate stručnjake iz područja novih procesnih tehnologija i pridružite im se na radionici radnog naslova: EIT Food Phenoils radionici “New Advances in EVOO Production Technologies” . Radionice će biti održana 26. listopada 2022, sudjelovanje na njoj je besplatnono ne bez registracije na mrežnoj stranici kongresa.