logo 2022 prozirPo javnom natječaju, koji je objavljen 27. listopada 2022. godine u Narodnim novinama NN 125/2022, na službenoj internetskoj stranici Instituta (www.iptpo.hr), na oglasnoj ploči Instituta, putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i portala Euraxess-a, na znanstveno radno mjesto VIŠI ZNANSTVENI SURADNIK primljen je DR. SC. MARKO ČERNE.

Po javnom natječaju, koji je objavljen 11. studenog 2022. godine u Narodnim novinama NN 133/2022, na službenoj internetskoj stranici Instituta (www.iptpo.hr), na oglasnoj ploči Instituta, putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i portala Euraxess-a, na znanstveno radno mjesto VIŠI ZNANSTVENI SURADNIK primljen je DR. SC. NIKOLA MAJOR

Informacija o rezultatima natječaja za izbor na radno mjesto spremač/ica

Po javnom natječaju, koji je objavljen 23. prosinca 2022. godine u Narodnim novinama 152/2022, na službenoj internetskoj stranici Instituta (www.iptpo.hr), na oglasnoj ploči Instituta, putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na radno mjesto SPREMAČ/ICA nije bilo prijavljenih kandidata te se natječaj ponovno raspisuje.