Open menu
  • Vijesti
  • Riječ ravnatelja
  • O Institutu
    • Povijest Instituta
    • Organizacija
      • Zavod za poljoprivredu i prehranu
      • Zavod za ekonomiku i razvoj poljoprivrede
      • Zavod za turizam
      • Pokusno poljoprivredno imanje
    • Zaposlenici
    • Euraxess
    • Misija i vizija
    • Upravno Vijeće
      • Rad Upravnog vijeća
    • Znanstveno Vijeće
      • Rad Znanstvenog vijeća
    • Etičko povjerenstvo
      • Etički kodeks
    • Financiranje
      • Proračun
      • Potpore
      • PROGRAMSKO FINANCIRANJE
      • Izvještavanje po uredbi
    • Projekti Instituta
      • Dialogue4Tourism
      • REVIVE
      • WASTEREDUCE
      • MITOMED+
      • WINTERMED
      • CASTWATER
      • INHERIT
      • CONSUMLESS PLUS
      • IstraOILFest
    • Izdavačka djelatnost
    • Izbor u znanstvena zvanja
  • Dokumenti
    • Statut
    • Strategija
    • CIP
    • Pravo na pristup informacijama
    • Zaštita osobnih podataka
    • Godišnji izvještaj
    • Javna nabava
    • Natječaji za radna mjesta
    • Zakonodavni okvir
    • Akti Instituta
  • Linkovi
  • Kontakt
  • webmail
  • Popularizacija znanosti
  • ERASMUS+
    • HyPro4ST
    • DIGIAGRI
    • GreenTea
    • CIRCOLIVE
hrzh-CNenfrdeit
  • 150
  • skup
  • prvi-L
  • Prvi-G
  • plastenik
  • stara-slika
Previous Next Play Pause

zemlja


Laboratorij za tlo, biljku i vodu
T: +38552 408 337
Vinarski laboratorij
Vinarski laboratorij
T: +38552 408 331

Prehrambeno - biotehnološki laboratorij
T: +38552 408 348

Genetički laboratorij
 T: +38552 408 336
Vinarski laboratorij
Laboratorij za fenotipizaciju
T:  +38552 408 321
Vinarski laboratorij
Laboratorij za
zaštitu bilja
T: +38552 408 322

Objavljen još jedan znanstveni rad u sklopu projekta Anti-Mikrobi-OL (AMO)

  • Ispis
  • E-mail
Detalji
17 Listopad 2023
Hitova: 1381

logo AMOIstraživanje u sklopu Uspostavnog istraživačkog projekta UIP-2020-02-7413 “Prirodni bioaktivni spojevi kao izvor potencijalnih antimikrobnih tvari u suzbijanju bakterijskih i drugih gljivičnih patogena masline”, koji se provodi na Institutu za poljoprivredu i turizam, rezultiralo je objavom još jednog znanstvenog rada u časopisu “Horticulturae” (Q1, IF 3.1) naslova "Microbial and Plant-Based Compounds as Alternatives for the Control of Phytopathogenic Bacteria"

  • Pret
  • Sljedeće
  • iptpo 150

     


  • Logo Interreg Italy Croatia WASTEREDUCE 

     
  • logo progress

     
  •  

    VWASTE za LOGO web

     
  • Upiši poljoprivrednu

     
  • AZ3TEST

    Prehrambeno biotehnološki i Vinarski laboratorij unutar Zavoda za poljoprivredu i prehranu Instituta za poljoprivredu i turizam akreditirani su ispitni laboratoriji prema normi HRN EN ISO/IEC 17025:2017 od strane Hrvatske akreditacijske agencije u području opisanom u prilogu Potvrde o akreditaciji broj 1185 (dostupno na: https://akreditacija.hr/registar/).

     
  • Osnova za prilagodbu i ublažavanje klimatskih promjena u poljoprivredi


     

  •  
  • logo

     

  •  
  • AAI edu.hr

     
  • carnet

     

  •  naturally logo fin 1

     
  • Suradnja s gospodarstvom i javnim sektorom
     
  •  
  • proODRŽIVA UPORABA PESTICIDA - IZOBRAZBA

     
  •  
  •  

     


     
  •  

     


     
  •  
  • Arboretum Kanedo
    Katalog naj stabala

     
  •  


  • Dogradnja i opremanje Instituta za poljoprivredu i turizam - KK.01.1.1.09.0030

Copyright © 2025 Institut za poljoprivredu i turizam Poreč. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom.
We use cookies

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.

Ok Decline