LOGO COLOUR MITOMEDUpravni odjel za turizam Istarske županije i Institut za poljoprivredu i turizam pozivaju Vas na konferenciju pod nazivom „ODRŽIVO UPRAVLJANJE PLAŽAMA“. Konferencija će se održati u četvrtak, 15. ožujka 2018. u Poreču, Hotel Diamant, sala Magnolia. Studijski posjeti gradova i plaža u Poreču i Novigradu, bit će organizirani u petak 16. ožujka 2018.
 
Konferencija se organizira radi poticanja javnog dijaloga o odgovornom i održivom upravljanju plažama u Istri, a na njoj će biti predstavljeni konkretni primjeri iz gradova i općina iz Regije Toskane, s Cipra i iz Istarske županije u kojima se testira i implementira model. Konferencija je prvenstveno namijenjena jedinicama lokalne samouprave i hotelskim poduzećima, odnosno, svima koji upravljaju plažama, te turističkim zajednicama koje se bave promicanjem i unaprjeđenjem turističkih odredišta.
 
 
Zbog ograničenog broja sudionika, molimo Vas da potvrdite svoj dolazak najkasnije do petka, 9. ožujka 2018. s točno navedenim datumom dolaska (15.ožujak i/ili 16.ožujak 2018. godine).
 
Prijave za sudjelovanje se podnose na e-mail adresu: anovoselic@iptpo.hr ili broj telefona 052/408-309.