wintermed logoZadovoljstvo nam je pozvati Vas na treću radionicu Transnational Policy Exchange Workshop pod nazivom "Mediterranean Islands towards the implementation of a transnational sustainable year-round tourism" u organizaciji projekta Interreg Med „Winter Islands Network for all year round Tourism ExpeRience in the MEDiterranean - WINTER MED“ koja će se održati u hibridnom obliku, u Poreču i online putem Zoom aplikacije 6. listopada 2021., od 09:00 do 16:30 sati.

Sudjelovanje na radionici je besplatno te će biti osiguran prijevod na hrvatski jezik.

Na radionici će se predstaviti WINTER MED strategija „Transnacionalna cjelogodišnja turistička strategija za mediteranske otočne destinacije i šire“. Izrada transnacionalne i integrirane cjelogodišnje turističke strategije za mediteranske otočne destinacije i šire jedan je od ključnih ishoda projekta WINTER MED.
Na radionici će se također prikazati praktični slučajevi i dobre prakse koje su razvijene unutar projekata Interreg MED zajednice u cilju razvoja turizma prema odgovornijem ponašanju i destinacijama, baveći se ključnim aspektima turizma, kao što su modeli upravljanja, a sve kako bi se osiguralo integrirano planiranje, cirkularnost turizma, održivo gospodarenje vodom, energijom i otpadom itd.

LINK ZA REGISTRACIJU ZA SUDJELOVANJE NA RADIONICI

Za sva eventualna dodatna pitanja i pojašnjenja možete nas kontaktirati na sljedeće e-mail adrese:

dr. sc. Kristina Brščić           kristina@iptpo.hr
Tina Šugar                           tina@iptpo.hr
Katarina Lovrečić                 katarina@iptpo.hr
Joelle Živolić                        joelle@iptpo.hr

Kontakt broj telefona za prijavu je 052 408 308.

Wintermed radionica 2021 3