GMO - SJEME ZLA ILI HRANA BUDUĆNOSTI?

GMO sjeme psenicaTrebamo li se bojati GMO-a? GMO - istine i laži. Sjeme zla ili hrana budućnosti? GMO u Hrvatskoj, da ili ne?

Odgovore na ova, ali i druga pitanja iz naše stručne ali i privatne svakodnevice mogli smo dobiti u četvrtak, 22. 9. 2016. u Institutu, tijekom predavanja „GMO naš svagdašnji“ koje je za djelatnike Instituta održao dr. sc. Nenad Malenica, predsjednik Hrvatske udruge genetičkih inženjera (HUGI).

Read more: GMO - SJEME ZLA ILI HRANA BUDUĆNOSTI?

Vrtić „Radost“ u posjeti Institutu

Radost web 2016 2U petak 23.9. djeca iz vrtića „Radost“ pod vodstvom teta Marije Rakovac i Keti Tomičić posjetili su imanje Instituta kako bi naučili nešto više o vinovoj lozi i berbi grožđa. Djeca su na svoja pitanja dobila odgovore od voditelja Imanja Elvina Šetića, dipl. inž. agr. i aktivno sudjelovali u berbi. Vjerujemo da su uživali i da će nas posjetiti i sljedeće godine.

Read more: Vrtić „Radost“ u posjeti Institutu

Završna konferencija COST FA 1204

COST indeksirajZavršna konferencija COST FA1204 radnog naslova: Cijepljenje povrća za poboljšanje prinosa i kvalitete u uvjetima biotičkog i abiotičkog stresa (Vegetable Grafting to Improve Yield and Fruit Quality under Biotic and Abiotic Stress Conditions) u vremenu od 19. - 21. rujna 2016. U hotelu Park Plaza Histria, Verudela 17, Pula, Hrvatska. Ukratko o COST programu pročitajte u nastavku.

Read more: Završna konferencija COST FA 1204

„Mladi u turizmu“ (Socijalna distanca i indeks polikroničnosti mladih djelatnika)

WEB-LOGO-HRTURIZAMHRPoznati WEB portal HRTurizam objavio je zanimljiv članak o projektu dr.sc. Marinele Dropulić Ružić sa Zavoda za turizam, našeg Instituta. HRTurizam - ČLANAK