LOGO COLOUR INHERITAlat za samoprocjenu održivosti upravljanja prirodnom baštinom, namijenjen je institucijama koje upravljaju područjima prirodne baštine kako bi im pomogao u utvrđivanju razine trenutne održivosti te ukazao na potencijalne nedostatke u trenutnom modelu upravljanja.

Tablica - SAMOPROCJENA 

 Consumeless_Plus_logo.jpgDana 8. travnja 2022. održan je treći sastanak Lokalnog odbora u okviru projekta „ConsumeLess Plus - A model 4 resilient destinations toward tourism recovery: Less is more” u hibridnom obliku. Na sastanku su analizirane dosad odrađene aktivnosti na projektu.

logo 2022 prozirU nastavku procitajte Poziv za dostavu ponuda (CPV 63512000-1 Prodaja putnih karata i usluge paket-aranžmana). Nabava se provodi za potrebe organizacije putovaja na završnu konferenciju projekta: Sustainable Tourism Strategies to Conserve and Valorise the Mediterranean Coastal and Maritime Natural Heritage - INHERIT.

Za naslovljeni predmet nabave sve dodatne informacije vezane uz navedenu jednostavnu nabavu, možete zatražiti putem elektronicke pošte: ninoslav@iptpo.hr

Rok za dostavu ponuda je 14.04.2022. u 15,00 sati.

wintermed logo

 U okviru projekta Interreg Med „Winter Islands Network for all year round Tourism ExpeRience in the MEDiterranean - WINTER MED“  izašao je novi newsletter o aktivnostima projekta kojeg možete preuzeti na poveznici.

 

Dana 31. oConsumeless Plus logožujka 2022. projekt ConsumeLess Plus predstavljen je u okviru događaja WINE EnoGastro Vip Event u Marina & Hotel Nautica  u Novigradu  te u pazinskom Spomen domu u sklopu proljetnog ciklusa edukacije za iznajmljivače s područja Turističke zajednice središnje Istre.

logo 2022 prozirPo javnom natječaju, koji je objavljen 9. ožujka 2022. godine u Narodnim novinama 30/2022, na službenoj internetskoj stranici Instituta (www.iptpo.hr), na oglasnoj ploči Instituta i putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na radno mjesto voditelj Pokusnog poljoprivrednog imanja – voditelj Odjeljka I. vrste (položaj I. vrste) primljena je Marica Vukmirović, dipl. ing. agr.

logo 2022 prozirPozivamo zainteresirane ponuditelje da nam dostave ponudu temeljem Poziva na dostavu ponuda za kupnju licence i edukacije za rad s GIS licencom potrebnom za rad na projektu "Praćenje pojavnosti i raširenosti štetnika u pčelarstvu na području Republike Hrvatske - Vespa velutina i Vespa orientalis po Odluci APPRRR, Klasa: UP/I320-09/21-06/0002, URBROj: 343-1201/01-22-002 od 17.01.2022.

Za sve dodatne informacije u ovom postupku jednostavne nabave možete nazvati telefonom na broj +385 52 408 333 u vremenu od 08 – 16 sati svakog radnog dana ili poslati upit na e-mail: ninoslav@iptpo.hr

Rok za dostavu ponuda je 29.03.2022. u 15,00 sati.

Hvala na sudjelovanju.

 

ConsumeLConsumeless Plus logoess Plus – „A model 4 resilient destinations toward tourism recovery: Less is more“ je projekt koji prenosi model razvijen i testiran tijekom tri godine trajanja ConsumeLess projekta u pet Mediteranskih zemalja (Malta, Italija, Grčka, Albanija i Španjolska) u četiri nove države Hrvatsku, Crnu Goru, Cipar i Francusku. Dosad je u ConsumeLess model uključeno otprilike oko 30 destinacija i oko 300 objekata.

wintermed logo U okviru projekta Interreg Med „Winter Islands Network for all year round Tourism ExpeRience in the MEDiterranean - WINTER MED“  izašao je novi newsletter o aktivnostima projekta kojeg možete preuzeti na poveznici.

 

U ponedjelConsumeless Plus logojak, 7. ožujka održan je  besplatni webinar  “From crisis to new opportunities for the future of the tourist industry” u organizaciji partnera na projektu ConsumeLess Plus. Cilj ovog događaja bio je povezati temu ekološke, ekonomske i društvene održivosti – i oporavka turizma, kako bi se potakle društvene inovacije i privukle nove tržišne niše. U sklopu događaja govorilo se o istraživanju novih mogućnosti ponovnog pokretanja i društveno-gospodarskog razvoja budućih turističkih destinacija kroz teme društvenih inovacija, održivosti i digitalnih nomada. Kroz zanimljiva izlaganja moglo se čuti o budućnosti održivog turizma, o transformaciji turističke destinacije u gostoljubivu destinaciju, o kreiranju destinacije za digitalne nomade te o važnosti resetiranja za budućnost turizma.

Znak Instituta

Obavještavamo sve ponuditelje koji su sudjelovali u prvedbi postupka jednostvane nabave da su temeljem odluke natječajnog povjerenstva odabrani sljedeći gospodarski subjekti:

1. Za predmet nabave - Usluge hotelskog smještaja s popratnim ugostiteljskim uslugama
2. Za predmet nabave - Snimanje video filmova
3. Za predmet nabave - Dubinska obrada (frezanje) i priprema tla za poljoprivredu proizvodnju

 Consumeless Plus logo

Ovim putem Consumeless Plus partneri pozivaju vas na besplatni webinar  “From crisis to new opportunities for the future of the tourist industry” u okviru projekta Consumeless Plus. Webinar će se održati u ponedjeljak 7. ožujka s početkom u 15:00 sati.  Cilj webinara je povezati teme ekološke, ekonomske i društvene održivosti za oporavak turizma kako bi se potakle društvene inovacije i privukle nove tržišne niše. Za sudjelovanje je potrebna prijava, a prijaviti se možete na poveznici.

 

Potkategorije