logo 2022 prozirPo javnom natječaju, koji je objavljen 16. veljače 2022. godine u Narodnim Novinama (NN 20/2022), putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na oglasnoj ploči Instituta i na web stranici Instituta, na radno mjesto tehnički suradnik u poljoprivredi, na neodređeno vrijeme, primljen je Sandi Berneš.

Istarska web trznicaInstitut za poljoprivredu i turizam i Udruga Istarska web tržnica, u sklopu projekta „Domaća web tržnica“, organiziraju online radionicu za poljoprivrednike pod naslovom: Uvjeti i mogućnosti ekološke poljoprivredne proizvodnje

agrobioclim cropU četvrtak 24.02.2022. s početkom u 10:00 sati održana je online radionica: Bioraznolikost - podloga za uspješniju prilagodbu poljoprivrednih kultura klimatskim promjenama u sklopu projekta AGROBIORAZNOLIKOST – osnova za prilagodbu i ublažavanje posljedica klimatskih promjena u poljoprivredi (KK. 05.1.1.02.0005) u organizaciji Instituta za poljoprivredu i turizam.

vinum11

Ena Bestulić, doktorandica na HRZZ projektu VINUM SANUM, u suradnji s kolegama s Instituta za poljoprivredu i turizam Poreč i Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, objavila je rad u uglednom znanstvenom časopisu „Journal of Food Composition and Analysis“ (Q1; IF: 4.556) (Q1; IF: 4.556).

Cjelovit sadržaj rada

logo 2022 prozirPročitajte članak i pogledajte kratak film o najnovijim istraživanjima Instituta za poljoprivredu i turizam

Consumeless Plus logoZadovoljstvo nam je pozvati Vas na radionicu u okviru projekta ConsumeLess Plus u organizaciji Instituta za poljoprivredu i turizam i Grada Novigrada koja će se održati 24. veljače 2022. s početkom u 13 sati, online putem Zoom aplikacije. Radionica je namijenjena smještajnim objektima, kafićima, restoranima, trgovinama hranom i rukotvorinama, hotelima te odmaralištima na plaži koji su zainteresirani saznati više o ConsumelessMed oznaci i uključiti se u projekt radi dobivanja ConsumelessMed oznake. Svi oni koji zadovolje određene kriterije i steknu ConsumelessMed oznaku imaju pravo biti promovirani na ConsumelessMed platformi: https://www.consumelessmed.org.

POVEZNICA ZA PRISTUP RADIONICI

Znak Instituta

Sukladno odluci natječajnog povjerenstva obavještavamo sve zainteresirane da nam dostave ponudu temeljem ponovljenog Poziva na dostavu ponuda za nabavu Usluga hotelskog smještaja s popratnim ugostiteljskim uslugama za rad na projektu Znanstvenog centra izvrsnosti za bioraznolikost i molekularno oplemenjivanje bilja, u okviru projekta „Bioraznolikost i molekularno oplemenjivanje bilja“ KK.01.1.1.01.0005. - Radni paket - Diseminacija

1. Poziv na dostavu ponuda i dokumentacija za nadmetanje - Usluge hotelskog smještaja s popratnim ugostiteljskim uslugama - Ponovljeni postupak jednostavne nabave

Prethodni postupak poništen je zbog tehničkih razloga.

Za sve dodatne informacije u ovom ponovljenom postupku jednostavne nabave možete nazvati telefonom na broj +385 52 408 333 u vremenu od 08 – 16 sati svakog radnog dana ili poslati upit na e-mail: ninoslav@iptpo.hr

Novi rok za dostavu ponuda je 22.02.2022. u 15,00 sati

Hvala na sudjelovanju.

 

 

 Consumeless Plus logoZadovoljstvo nam je pozvati Vas na radionicu u okviru projekta ConsumeLess Plus u organizaciji Instituta za poljoprivredu i turizam i Grada Poreča koja će se održati 22. veljače 2022. godine u Udruženju obrtnika na adresi Partizanska 5a, Poreč s početkom u 16:30 sati. Radionice su namijenjene smještajnim objektima, kafićima, restoranima, trgovinama hranom i rukotvorinama, hotelima te odmaralištima na plaži koji su zainteresirani saznati više o ConsumelessMed oznaci i uključiti se u projekt radi dobivanja ConsumelessMed oznake. Svi oni koji zadovolje određene kriterije i steknu ConsumelessMed oznaku imaju pravo  biti promovirani na ConsumelessMed platformi: https://www.consumelessmed.org.

agrobioclim cropPozivamo Vas na 2. ONLINE radionicu pod nazivom Bioraznolikost –podloga za uspješniju prilagodbu poljoprivrednih kultura klimatskim promjenama koja se organizira u sklopu projekta AGROBIORAZNOLIKOST – osnova za prilagodbu i ublažavanje posljedica klimatskih promjena u poljoprivredi u organizaciji Instituta za poljoprivredu i turizam. Radionica je namijenjena znanstveno – obrazovnom sektoru, ali i ostalim zainteresiranima s ciljem povećanja dostupnosti podataka i projektnih rezultata o klimatskim promjenama i prilagodbi klimatskim promjenama.

PROGRAM RADIONICE

 

Zadovoljstvo Consumeless Plus logonam je pozvati Vas na radionicu u okviru projekta ConsumeLess Plus u organizaciji Instituta za poljoprivredu i turizam i Grada Rovinja koja će se održati 17. veljače 2022. godine u Pučkom otvorenom učilištu Grada Rovinja na adresi Trg Maršala Tita 12. Radionice su namijenjene smještajnim objektima, kafićima, restoranima, trgovinama hranom i rukotvorinama, hotelima te odmaralištima na plaži koji su zainteresirani saznati više o ConsumelessMed oznaci i uključiti se u projekt radi dobivanja ConsumelessMed oznake. Svi oni koji zadovolje određene kriterije i steknu ConsumelessMed oznaku imaju pravo  biti promovirani na ConsumelessMed platformi: https://www.consumelessmed.org.

logo 2022 prozir

1. Tehnički suradnik u poljoprivredi
Po javnom natječaju, koji je objavljen 14. siječnja 2022. godine u Narodnim Novinama (NN 6/2022), putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na oglasnoj ploči Instituta i na web stranici Instituta, na radno mjesto tehnički suradnik u poljoprivredi, na neodređeno vrijeme, primljen je Matija Pamić.

2. Ekonom-domar
Po javnom natječaju, koji je objavljen 14. siječnja 2022. godine u Narodnim Novinama (NN 6/2022), putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na oglasnoj ploči Instituta i na web stranici Instituta, na radno ekonom-domar, na neodređeno vrijeme, primljen je Elvis Paretich.

3. Viši tehničar (neodređeno vrijeme)
Po javnom natječaju, koji je objavljen 14. siječnja 2022. godine u Narodnim Novinama (NN 6/2022), putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na oglasnoj ploči Instituta i na web stranici Instituta, na radno mjesto viši tehničar, na neodređeno vrijeme, primljen je Emanuel Kaluđerović.

4. Viši tehničar (određeno vrijeme)
Po javnom natječaju, koji je objavljen 14. siječnja 2022. godine u Narodnim Novinama (NN 6/2022), putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na oglasnoj ploči Instituta i na web stranici Instituta, na radno mjesto viši tehničar, na određeno vrijeme, do povratka privremeno odsutne zaposlenice, primljena je Ira Milaković-Ergotić.

Consumeless Plus logoZadovoljstvo nam je pozvati Vas na radionicu u okviru projekta ConsumeLess Plus u organizaciji Instituta za poljoprivredu i turizam i Turističke zajednice grada Pule koja će se održati 15. veljače 2022. online putem Zoom aplikacije. Radionica je namijenjena smještajnim objektima, kafićima, restoranima, trgovinama hranom i rukotvorinama, hotelima te odmaralištima na plaži koji su zainteresirani saznati više o ConsumelessMed oznaci i uključiti se u projekt radi dobivanja ConsumelessMed oznake. Svi oni koji zadovolje određene kriterije i steknu ConsumelessMed oznaku imaju pravo biti promovirani na ConsumelessMed platformi: https://www.consumelessmed.org. Kratki video o projektu dostupan je na poveznici.

Potkategorije