Znak Instituta

Pozivamo zainteresirane ponuditelje da nam dostave ponudu temeljem Poziva na dostavu ponuda za nabavu usluga Izrada 6 video filmova za rad na projektu ConsumeLess Plus - A model 4 resilient destinations toward tourism recovery: Less is more.

1. Poziv na dostavu ponuda - Dokumentacija za nadmetanje

Za sve dodatne informacije u ovom postupku jednostavne nabave možete nazvati telefonom na broj +385 52 408 333 u vremenu od 08 – 16 sati svakog radnog dana ili poslati upit na e-mail: ninoslav@iptpo.hr

Rok za dostavu ponuda je 15.02.2022. u 15,00 sati.

Hvala na sudjelovanju.

Digiagri logo finalInstitut za poljoprivredu i turizam u suradnji s Biotehničkim centrom "Naklo" iz Slovenije ugovorio je jedan zanimljiv i prije svega važan projekt naziva: DIGIAGRI - Didactic - Digital Tools for Practical Contents Training.

 

 Consumeless_Plus_logo.jpgZadovoljstvo nam je pozvati Vas na radionicu u okviru projekta ConsumeLess Plus u organizaciji Instituta za poljoprivredu i turizam i Grada Labina koja će se održati 11. veljače 2022. godine u Gradskoj knjižnici Labin na adresi Rudarska 1/A.  Radionica je namijenjena smještajnim objektima, kafićima, restoranima, trgovinama hranom i rukotvorinama, hotelima te odmaralištima na plaži koji su zainteresirani saznati više o ConsumelessMed oznaci i uključiti se u projekt radi dobivanja ConsumelessMed oznake. Svi oni koji zadovolje određene kriterije i steknu ConsumelessMed oznaku imaju pravo  biti promovirani na ConsumelessMed platformi: https://www.consumelessmed.org.

Marin Brtonigla Maslina 1Naše su sorte maslina naše prirodno bogatstvo. Da bismo ga mogli što bolje zaštititi i sačuvati moramo steći uvid u postojeću biološku raznolikost masline i genetske resurse područja. S tim je ciljem Razvojna agencija Brtonigla u suradnji s Institutom za poljoprivredu i turizam u Poreču osmislila i tijekom 2021. godine realizirala projekt istraživanja biološke raznolikosti maslina na području općine Brtonigla. 

„Osobna karta“ naših maslina

LOGO COLOUR INHERITDana 2. veljače 2022. godine u prostorijama Udruženja obrtnika Pula, održan je sastanak s predstavnicima Upravnog odjela za turizam Istarske županije, JU Natura Histrica, JU Nacionalnog parka Brijuni, Turističke zajednice Pula te Turističke zajednice grada Rovinja, u organizaciji Instituta za poljoprivredu i turizam. Sastanak je održan s ciljem prezentacije INHERITURA oznake razvijene u sklopu projekta Održive turističke strategije za očuvanje i valorizaciju prirodne baštine mediteranske obale i priobalja - INHERIT.

logo 2022 prozirNa temelju odluke natječajnog povjerenstva objavljujemo poziv za dolazak kandidata na testiranje za rad na radnom mjestu viši tehničar na neodređeno vrijeme

 

ZadoConsumeless Plus logovoljstvo nam je pozvati Vas na radionicu u okviru projekta ConsumeLess Plus u organizaciji Instituta za poljoprivredu i turizam i Turističke zajednice središnje Istre koja će se održati 9. veljače 2022. godine na Pučkom otvorenom učilištu Pazin na adresi Šetalište Pazinske gimnazije 1.

Radionice su namijenjene smještajnim objektima, kafićima, restoranima, trgovinama hranom i rukotvorinama, hotelima te odmaralištima na plaži koji su zainteresirani saznati više o ConsumelessMed oznaci i uključiti se u projekt radi dobivanja ConsumelessMed oznake. Svi oni koji zadovolje određene kriterije i steknu ConsumelessMed oznaku imaju pravo  biti promovirani na ConsumelessMed platformi: https://www.consumelessmed.org

naturallyU četvrtak, 27. siječnja 2022. održan je virtualni sastanak suradnika na projektu „PRirodA kao SAVEZnik: Strane biljne invazivne vrste kao izvor farmaceutika – NATURALLY“. Sastanku su prisustvovali suradnici iz Centra za istraživanje materijala METRIS, Biotehničkog fakulteta s Univerziteta iz Ljubljane (Slovenija) te Instituta za poljoprivredu i turizam. Cilj sastanka je bio predstavljanje dosadašnjih aktivnosti projekta, prvih rezultata te dogovor oko daljnjih koraka i faza realizacije projekta.

Znak Instituta

Pozivamo zainteresirane ponuditelje da nam dostave ponudu temeljem Poziva na dostavu ponuda za nabavu Usluga hotelskog smještaja s popratnim ugostiteljskim uslugama za rad na projektu Znanstvenog centra izvrsnosti za bioraznolikost i molekularno oplemenjivanje bilja, u okviru projekta „Bioraznolikost i molekularno oplemenjivanje bilja“ KK.01.1.1.01.0005. - Radni paket - Diseminacija

1. Poziv na dostavu ponuda i dokumentacija za nadmetanje - Usluge hotelskog smještaja s popratnim ugostiteljskim uslugama - Prva izmjena

Za sve dodatne informacije u ovom postupku jednostavne nabave možete nazvati telefonom na broj +385 52 408 333 u vremenu od 08 – 16 sati svakog radnog dana ili poslati upit na e-mail: ninoslav@iptpo.hr

Sukladno upitima gospodarskih subjekata te temljem stavka 1. Uputa ponuditeljima - Rok za dostavu ponuda produljuje se temljem izmjena dokumentacije za nadmatenje sukladno pismenim zahtjevima za izmjenom poslanim od strane gospodarskih subjakata.

Rok za dostavu ponuda je 03.02.2022. u 14,00 sati.

Novi rok za dostavu ponuda je 07.02.2022. u 14,00 sati

Hvala na sudjelovanju.

 

 

Znak Instituta

Institut za poljoprivredu i turizam obavještava javnost o rezultatima otvorenog postupka javne nabave objavljene pod rednim brojem objave 2021/S 0F2-0037843  od 18.10.2021. u EOJN sustavu, s predmetom nabave - "Izrada projektno tehničke dokumentacije za izgradnju nove zgrade instituta, izgradnju gospodarske zgrade i adaptaciju postojeće zgrade s pristupnom infrastrukturom", na projektu "Znanstvena platforma za istraživanje i razvoj inovacija u održivoj poljoprivredi - dogradnja i opremanje Instituta za poljoprivredu i turizam", KK.01.1.1.09.0030, u sklopu poziva „Priprema IRI infrastrukturnih projekta", referentne oznake: KK.01.1.1.09.

ODLUKA O ODABIRU - HELION GROUP d.o.o.

 

Potkategorije